16. KOLO

07.03.2018 08:26

Luby – Katovice 3:6 (1:3, 1:3, 1:0)

Domácím utekl úvod zápasu a toto manko již nedokázali dohnat, i když ve druhé třetině byli blízko vyrovnání. Sporné situace v brankovišti, však ve dvou případech rozhodčí jako branku neposoudili.

Úvod patřil jednoznačně hostům, kteří díky nedůsledné obranné hře Lub vstřelili během úvodních dvou minut dvě branky, již v 19 vteřině Hodánek a v 1:55 Papež. Za Luby snížil v 14. min Radek Pikhart, když potrestal vyjetí hostujícího gólmana z branky. Katovice si však hned v dalším střídání zajistily vedení o dvě branky zásluhou Křivance. Ten samý hráč přidal ve druhé třetině ještě dvě branky hostů. Za domácí snižoval v 29. min Kryštof Krs. Za stavu 2:4 si pak domácí vytvořili několik dobrých příležitostí skórovat, Špiler v brance hostů byl ale téměř nepřekonatelný. Ani ve třetí třetině domácí nenacházeli recept na výborně chytajícího Špilera, a to ani ve 3 přesilových hrách. Na 3:6 korigoval v 58. min již jen Spurný.

Branky: Pikhart Radek, Krs Kryštof, Spurný – Křivanec 3, Hodánek 2, Papež. Vyloučení: 1:4. Rozhodčí: Pressl Ondřej, Lincmajer